Fabriek Polka

Szczecinek, Polen

De fabriek van Polka Productions is gesitueerd in Szczecinek, Polen. Vanuit Nederland sturen wij onze fabriek in Polen aan. De productiemanager Kasia Liniewicz ter plaatse, spreekt goed Nederlands en uiteraard Pools, waardoor de overdracht soepel verloopt.

Bekijk de productieplanning

Polka Productions, al ruim tien jaar een begrip

Polka Productions is opgericht in 2006. De fabriek zelf bestaat al ruim dertig jaar. Startend als naaiatelier, is deze fabriek tegenwoordig uitgegroeid tot een full service fabriek. We begeleiden iedere productie van het eerste prototype tot aan de productie. Verder bieden we advies om het artikel zo efficiënt en tevens kwalitatief goed mogelijk te produceren.

Full service fabriek

De fabriek kent een team van ongeveer veertig werknemers in de leeftijdscategorie variërend van dertig tot zestig jaar oud. Ruim tachtig procent van onze werknemers zijn al vele jaren werkzaam bij onze fabriek. Wij zijn trots op ons vaste team met gedegen kennis. Iedere afdeling heeft zo zijn specialisten. De fabriek kent verschillende afdelingen waaronder; voorbereiding, patroon plotten, stof snijden, materiaalverwerking en naaien, strijken, nacontrole en verpakken voor transport. Gezamenlijk draagt het team zorg voor al deze facetten. Dit alles onder de bezielende leiding van Kasia Liniewicz. Polka Productions biedt met deze fabriek een volledig productieproces.

Bekijk de productieplanning
Fabriek Polka

Lokale samenwerkings verbanden

Polka onderhoudt goede contacten met de lokale bedrijven. Zo werken wij nauw samen met een organisatie die opmaat patroonwerk levert, een fabriek waar laser cut verwerkingen uitgevoerd kunnen worden en met verschillende leveranciers voor fournituren.

Vraag naar de mogelijkheden voor jou productiewensen!

Neem contact op