Polka Productions Logo

Het logo van Polka Productions laat een cirkel zien. Deze geeft de 360 graden visie weer. Ons beeldmerk de cirkel geeft aan dat wij voor het hele rondje gaan; een af product leveren. Kies je voor Polka, dan kies je voor zekerheid. Eenieder die met ons samenwerkt, begeleiden we van start tot finish. Met gedegen vakmanschap en een duidelijke communicatie. Kortom, Polka Productions biedt jouw bedrijf een gesloten cirkel. Vakmanschap, zekerheid, kracht. Dat rolt!

Neem contact op

Fabriek en transport in eigen beheer

Polka Productions heeft zowel de fabriek als het transport van en naar Nederland in eigen beheer. Hiermee kunnen we onze afspraken waar maken. Alle teamleden binnen de organisatie werken nauw samen en volgen onze werkethiek. We werken met lokale werknemers die uiteraard volwassen zijn. Ook vinden we het belangrijk dat onze werknemers in de fabriek een goed loon krijgen en onder goede omstandigheden werken. Een nette fabriek met een prettige werksfeer, waar vakmanschap en teamgevoel belangrijke speerpunten zijn. Kwaliteit en een goed eindproduct is waar we onze naam aan verbinden.

Klant worden
Fabriek Polka

Korte lijnen, duidelijke communicatie

Polka Productions is trots op de nauwe samenwerkingsverbanden die we hebben met onze opdrachtgevers. We zijn slechts een telefoontje verwijderd en assisteren onze klanten waar mogelijk.

Neem contact op