Fabriek Polka

In eigen beheer

Polka Productions regelt de sampling in eigen beheer. Een gedegen traject waarbij alle details afgevinkt worden. Voortgaand aan een productie wordt er van iedere style een protosample gemaakt. Naar gelang dit sample naar wens is of dat er nog aan gesleuteld moet worden door een verandering in design visie of pasvorm, wordt er vervolgens een pre-production sample gemaakt waarbij alle elementen akkoord worden gegeven. Dit referentie sample ‘reist’ met de werknemers mee gedurende het productieproces, zodat er goed zicht wordt gehouden op het juiste kwaliteitsniveau van het afgetekende sample.

Proces

Er zijn verschillende processen mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen om eigen stof en alle fournituren aan te leveren. Dit proces werkt het snelst.Ook is het mogelijk om stoffen of fournituren elders te bestellen en deze rechtstreeks naar de fabriek toe te sturen. Soms is dit logistiek gezien praktischer.Daarnaast kun je ook onze hulp in roepen bij het vinden van de juiste materialen. Wij zijn bekend met de lokale leveranciers en hebben ook goede contacten met meerdere leveranciers elders in Europa. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan labels en verpakkingen e.d.

Vrijblijvende prijsopgaaf
Fabriek Polka

Wat kunnen we voor jouw productie betekenen?

Polka Productions is qua textielvormen dus breed inzetbaar. Vraag naar de mogelijkheden voor jou productie! Via de contact tab bovenin kun je contact met ons opnemen. Dan wel telefonisch, dan wel via een email.

Neem contact op