Over Polka Productions

Polka Productions werkt voor diverse branches waaronder lifestyle, fashion, zorg en veiligheid, de fietsenbranche en vrije tijd. Daarnaast produceert Polka Productions diverse babyartikelen zoals lakentjes en ander beddengoed, babykameraccessoires, swaddles, etc.

Carla: ‘Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid, transparantie, flexibiliteit en communicatie. Alle informatie is in veilige handen en wordt discreet behandeld. In de fabriek komen geen derde partijen zodat alles achter gesloten deuren blijft.’

about-us-img-1about-us-img-2
500+

Gelukkige klanten

900+

Projecten afgerond

60+

Partners

Polka Production

Advies

Een goed eindproduct is het resultaat van duidelijke communicatie, goede samenwerking en vakmanschap. Onze jarenlange ervaring in de textielbranche biedt je de mogelijkheid om je ideeën te staven naar productiemogelijkheden. Een adviesgesprek laat je zien of het prototype idee ook mogelijk is voor grote producties.

Ontwikkeling

Onze vakmensen gaan met zorg en toewijding te werk. Na ontvangst van de specs -werktekeningen zal ons team een eerste proto maken. Na evaluatie van dit sample door de opdrachtgever, zal er nog een proto sample gemaakt worden of kan er doorgegaan worden met eventuele sales samples.

Productie

Polka Productions produceert met zorg en toewijding. Onder de dagelijkse leiding van onze productiemanager verloopt dit traject soepel. Het team is goed op elkaar ingespeeld en werkt nauw samen. Zo worden efficiëntie en passie voor het vak gecombineerd. Een sterk team met gouden handjes!

Polka Fabriek

De voordelen van produceren in Europa

Polka Production is een groot voorstander van Europese producties. ‘De crisis waar we in terecht zijn gekomen bewijst maar weer het belang van korte, duidelijke en betrouwbare lijnen. Ieder product, hoe simpel ook, is uniek en iedere klant wil daar zijn eigen gevoel inleggen en die vertaling mogen wij maken. Daarvoor is contact nodig, een product moet eerst ‘begrepen’ worden. De prijs zou daarbij niet zo vaak de belangrijkste drijfveer moeten zijn. Een goed product blijft mooi en behoudt zijn waarde en daar moeten we iets meer voor willen betalen. De crisis leert ons dat we minder afhankelijk moeten zijn van landen zoals China. De nadelen van de globalisering zien we nu volop, denk aan het gebrek aan artikelen voor de zorg en de onbetrouwbare kwaliteit van producten zoals mondkapjes. Ik zie de crisis dan ook als een kans om de Europese markt te gaan (her)ontwikkelen en werk daar graag aan mee!’

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Klik hieronder op de knop en vraag ons naar een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan